Verfijn uw keuze

Stijl / techniek:

realisten
(info)
Close
Realisten maken natuurgetrouwe portretten in diverse stijlen en technieken. Zo werkt de één met houtskool, de ander met gewassen Oostindische inkt en weer een ander met pastelkrijt. In tegenstelling tot wat wel eens wordt gedacht kan een portret in sommige van deze technieken in zeer korte tijd worden gemaakt. De gelijkenis van het portret met de geportretteerde is belangrijk.
karikaturisten
(info)
Close
Karikaturisten maken in heel korte tijd sterk overdreven portretten, waarbij het met name om de humor gaat. Alles wordt anders, maar wel zó, dat de gelijkenis blijft. Het grappige effect staat echter voorop. Karikaturisten werken ook in verschillende stijlen en technieken, en in verschillende tempo's. Soms worden hobbies of beroepen er bij getekend
silhouetknippers
(info)
Close
Scherp kijken en knippen, dat is van belang bij de portretknippers, die zich concentreren op het profiel van hun model, hetgeen met een schaartje uit zwart papier wordt geknipt. Er komt geen potlood aan te pas. De silhouetten worden op een witte ondergrond bevestigd. Het is de kunst om het karakteristieke van een profiel in één trefzekere lijn te knippen.
digitale tekenaars
(info)
Close
Een nieuwe ontwikkeling in het vak van portretartiest is de digitale tekenaar. Soms worden de digitale tekeningen ter plekke op een T-shirt of mok gedrukt, een andere keer werkt een tekenaar mobiel op een iPad . Handig: een digitale karikatuur is vaak achteraf te downloaden.

Workshop
(info)
Close
Diverse leden bieden workshops aan op locatie. Karikatuur-, cartoon- en portrettekenen als interactief entertainment op uw event. Een gezellig en verbroederend tussendoortje op een vrijgezellenfeest, of een luchtig moment na een zware vergadersessie.
Show act
(info)
Close
Sinds vele jaren profileren sneltekenaars en snelknippers zich ook steeds vaker met hun acteer- en showprestaties. De ene portretartiest zingt of musiceert, de andere goochelt naast het tekenen. Of wat dacht u van een vogel die het tekenen van zijn baasje overneemt?

Regio: