Ronald Kronenburg

Ronald is een echte rastekenaar die zich autonoom heeft ontwikkeld en sinds 1999 beroepsmatig is gaan werken als beeldend kunstenaar onder de bedrijfsnaam Atelier Kronenburg. Heeft inmiddels als karikaturist / sneltekenaar in zowel binnen- als buitenland een jarenlange ervaring opgebouwd en heeft in die hoedanigheid duizenden mensen van allerlei pluimage getekend. Ronald tekent voor bedrijven en particulieren op elk feestelijk evenement en je kunt hem ook boeken voor cartooning op lokatie (het direct vertalen van tekst/woord in beeld), zie hiervoor zijn website www.visualisator.nl.

Karikaturist

Ronald heeft in de loop van de jaren een geheel eigen en onderscheidende krachtige intuïtieve snelle tekenstijl ontwikkeld. Hij tekent binnen 3 à 4 minuten van u en uw gasten trefzeker een levendige goed gelijkende karikatuur, die komische maar niet beledigend is. Standaard tekent Ronald 10 à 12 personen per uur, maar hij kan dit aantal desgewenst verhogen naar 15 à 20 personen door schaduwpartijen en inkleuring weg te laten, ook tekent hij meerdere personen op 1 vel. Ronald tekent in zijn atelier ook karikatuurtekeningen op basis van een foto, deze worden op elk gewenst formaat digitaal verzorgd. Het gaat hierbij uitsluitend om groepskarikaturen vanaf minimaal 6 personen! Daarnaast geeft hij in zijn eigen atelier schilderlessen, maakt hij schilderijen, verzorgt hij grafische ontwerpen en illustreert hij boeken.

 

Tel. 0622232180

www.Atelier-kronenburg.nl

Workshop

Altijd zelf al eens een collega, vriend of familielid op een grappige manier willen vereeuwigen? Volg dan bij Ronald een goed verzorgde workshop karikatuurtekenen en u zult voortaan met andere ogen naar de mensheid kijken. De workshop is incl. materialen, bedoeld voor 10 à 15 personen en duurt 1,5 uur. De locatie is in overleg, kleine groepen kunnen terecht in eigen atelier in Chaam (Noord-Babant).

Voor meer informatie tel. 0622232180.