Radboud Wanders

Sinds 1998 teken ik snelportretten, karikaturen en cartoons. Op congressen, beursstands, bruiloften, festivals, winkelcentrumpromoties noem maar op. Één van mijn tekentechnieken is uniek in de wereld. Buiktekenen oftewel T-shirt Cartooning.

Realist

Staand achter mijn rode ezel teken ik met grafietstift op aquarelpapier in 5-10 minuten tijd een goed gelijkend portret. Leuk op uw bruiloft, of verjaardag!

Karikaturist

Met de rijdende rode ezel teken ik karikaturen in kleur of zwart-wit. In 6 of 3 minuten tijd sta je op papier.

Digitaal tekenaar

Niet lelijker, maar als aantrekkelijke helden en heldinnen worden uw gasten op tablet getekend! Het lichaam waarop het gezicht getekend wordt, kan een van te voren getekend template zijn. Dit template kan naar uw bedrijf verwijzen. Met een Wacomscherm op een vaste plaats, of op de iPad, draadloos rondlopend. Via groot scherm kan iedereen meegenieten. Het resultaat kan meteen worden gemaild, op een button of op een fotokaartje worden gedrukt, of op een Facebook page worden geplaatst.

Show act

* Buiktekenen of te wel T-shirt cartooning.
Op het T-shirt dat ik zelf aan heb teken ik op mijn borst en buik een karikatuur met stofstift. Zo ben ik artiest en ezel in 1. De tekening wordt ingekleurd en is na strijken wasecht en lijken echt.