Louise Bramer

Uw evenement/feest wordt onvergetelijk wanneer u uw klanten/gasten laat vereeuwigen. Een gelijkend realistisch portret in enkele minuten gemaakt krijgen uw gasten verpakt mee naar huis. Dit portret zal men laten inlijsten. Het is eventueel ook mogelijk uw logo op het papier te laten drukken. Louise heeft kunstacademie Groningen + Den Haag en is gespecialiseerd in portretten. Heeft heel veel ervaring, op haar 17e tekende ze al voor bedrijven.

Realist

Tekeningen in Siberisch krijt in zwart/wit of sepia op Ingrespapier. Ook is het mogelijk een schilderij te laten maken van uw feest ter plekke in allerlei formaten. In een paar uur schildert ze de feestende mensen compleet met interieur in Acrylverf op een doek naar wens. In Sepia of in allerlei kleuren, wat u wilt.

Workshop

Uw bedrijfsuitje of teambuildings-dag kan ze een creatieve invulling geven op basis van een bedrijfsgericht thema. Zowel kleine als grote groepen, worden professioneel begeleid. Samenwerking wordt een feest. Ieder schildert een doek aan de hand van een vooraf vastgesteld thema dat alles heeft te maken met uw bedrijf. Vervolgens wordt het tot één geheel samengevoegd, compleet afgewerkt en eventueel ingelijst. Een zeer bijzondere wanddecoratie, uniek in zijn soort en toegespitst op uw bedrijf. Het resultaat? Betaalbare kunst op maat. Gemaakt door uw eigen collega's / medewerkers.

Stelt u zich een voor, dit monumentale doek in uw entree, uw hal, kantine, het geeft gelijk gespreksstof voor uw bezoekers en een sterke band voor uw medewerkers. Graag informeer ik u in een persoonlijk gesprek over de diverse mogelijkheden.