Liesbeth Beckers

...awel... Karikatuurtekenen is mijn absolute passie en al meer dan 10 jaar is mag ik dat professioneel doen... U zal het dan zeker ook meekrijgen als ik dit enthousiasme deel op uw event/feest. Ik breng mijn eigen tekenezeltje mee en teken karikatuurtjes van iedereen dat wil. Zwart-wit of kleur en op een afgesproken formaat. Uw gasten nemen een leuke herinnering mee naar huis en/of hebben kunnen meekijken en lachen als anderen werden getekend.... Zo heeft u uw gasten eens op een originele, plezante manier verwend!

Karikaturist

Ik zet mijn cartoonachtige karikatuurtekeningen aan met zwarte marker en geef meer volume dmv schaduwen of kleur... In principe teken ik hoofd + schouders maar op verzoek kunnen ook lichaampjes toegevoegd worden. Het is maar wat U wenst!

Workshop

Wilt u uw gasten / gastjes eens kennis laten maken met het tekenen van een cartoon of karikatuur, dan kan dat op een onstpannen en vrolijke manier... U voorziet een ruimte met tafels en stoelen. Ik breng tekenplankjes en materiaal mee. Ik geef een beetje uitleg en doe een demonstratie, daarna kunnen de deelnemers natuurlijk ook zelf hun kans eens wagen in de huid van een kunstenaar te stappenen een tekening te maken. Waar nodig krijgen ze natuurlijk verdere hulp en tipjes...