Jeanet Willems

Jeanet Art Apart... Sprankelend entertainment met een 'Knip-oog'!

Jeanet Willems is vanaf 1984 een veelzijdig portretartiest, en heeft naast de bekende vormen van Silhouetknippen en Karikatuurtekenen nog meer in haar mars: ook als Karikatuur-knipster zet Jeanet een unieke act neer. En.. als ze in de huid kruipt van haar alter-ego Josefien van de Versierdienst, is ze met haar mini- en maxischaren zeer creatief in een humorvolle, kunstzinnige walk-act. Met haar charme en kunstzinnig talent creëert Jeanet Willems een bijzondere act op ieder feestelijk event. Geknipt voor u...

Karikaturist

Karikatuur-TEKENEN:

Met zwarte viltstift op papier worden door Jeanet je 'leukste kantjes' vastgelegd, met gevoel voor humor! Vaste of mobiele act.

 

Karikatuur-KNIPPEN:

Unieke, bijzondere, levendige act... met een 'knip-oog': Dat is nog eens wat anders dan karikatuurtekenen: Karikaturist Jeanette Silhouette 'verknipt' je graag... niet zoals je bent, maar zoals zij je ziet!! Het publiek verbaast zich over dit knap staaltje kunst met schaar en papier. Vaste act.

Silhouetknipper

Silhouetknippen, een vak apart.

Zoveel mensen, zoveel gezichten.. Het is verrassend om te zien hoe snel èn precies portretknipster 'Jeanette Silhouette' een gelijkend portret weet te knippen! De gast kiest zelf voor een silhouet in 'zwart-wit' of een verrassende, passende kleur,voor een extra persoonlijk tintje. Ook dubbelportretten worden in een handomdraai geknipt. Het creëren van een leuke sfeer en een goed contact met de mensen tijdens haar optreden is Jeanet wel toevertrouwd. Vaste of mobiele act.

Show act

Walk-act 'Josefien A. van de Art Catering'

Josefien 'versiert' waar je bij staat! Als 'Josefien' speelt Jeanet de enigszins 'verknipte' kunstzinnige dame, die uw gasten hartelijk verwelkomt en tegelijkertijd nauwkeurig checkt of ieders outfit wel passend of feestelijk genoeg is. Josefien knipt heel snel uit kleurig (zelfklevend) folie een prachtig geknipte, artistieke ééndags-broche op de persoon en het moment toegesneden. Gehuldigd en trots loopt men verder. Het sierlijk geknipte ornament wordt vaak zorgvuldig als herinnering aan dat (w)aardige moment bewaard.

 

NB Josefien is voor fantasierijk maatwerk in de wieg gelegd !! Enkele voorbeelden: Op een congres of beurs is Josefien een graag geziene gastvrouw. Ze knoopt graag een praatje aan met de beursbezoekers en in een handomdraai verrast ze hen met bijv. een met het eigen profiel versierde echte badge, of ander artistiek en uniek geknipt design, geïnspireerd op een speciaal thema van het event, een verrassende give-away!

Ook met exposities, openingen, High-Tea, verjaardagen e.d. weet Josefien de gasten bij binnenkomst op een invoelende, komische manier eneen zeer persoonlijk gebaar te verwelkomen. In zorginstellingen heeft Jeanet als 'Josefien van de versierdienst' veel ervaring als iemand die cliënten of personeel een warm hart onder de riem steekt en knippend complimenteert. Geschikt als welkomstact, op festivals, openingen, etc.

 

Mobiele act van 3 x 45 min, of in combi + andere act. ... Achteraf denkt men dan vaak twee verschillende artiesten te hebben meegemaakt !