Hugo Freutel

Hugo Freutel is een enthousiast sneltekenaar voor uw evenement, party, beurs of andere gelegenheid.

 

Feestlift?

Hugo is een ijsbreker als karikaturist, een spotprent blijft lachen en maakt de tongen los. Hugo werkt samen met Marion van de Wiel, sinds 1992 full time als allround sneltekenaar en karikaturist op locatie en in de studio. Hugo tekent naar uw keuze: traditioneel op papier, actueel op de iPad of modern digitaal op een touchscreen set-up. Hugo's workshop karikatuur tekenen als creatief entertainment als uitje of teambuilding is een hit.

Opleiding: Hoge School voor de Kunsten Artez te Arnhem, Tekenen & Schilderen

Karikaturist

Hugo Freutel is een gezellige sneltekenaar. Feestlift? Met een grap en praatje legt Hugo uw gelaatstrekken op ludieke wijze zeer typerend vast. Geen rij, want Hugo beweegt zich mobiel tussen uw gasten, klanten of relaties met zijn 'feestelijke tekenrollator'.

Tekeningen op stevig papier worden in een koker aangeboden. Een originele handgemaakte karikatuur gaat als party of vakbeurs gift jaren mee is de ervaring. Duurzaam, persoonlijk, creatief entertainment! Logo, ballontekst, titel of cartoon achtergrond erbij? Geen probleem!

Digitaal tekenaar

Beleef mee hoe een traditioneel ambacht als karikatuur tekenen eruit ziet op een tekencomputer. Digitaal karikaturist Hugo Freutel tekent met drukgevoelige styluspen op een touchscreen aan de digitafel. Model en publiek kijken synchroon mee in het tekenprogramma op de ingebouwde 20 inch meekijkmonitor. Populair en compact is karikatuur schetsen met een styluspen op de iPad. Het publiek kijkt mee op 37 inch tv op standaard. Fotoprints op locatie en achteraf online downloaden van karikaturen. Direct of indirect te delen of gebruiken als avatar op Twitter, Facebook, email, G+ of andere social media. Digitale bestanden kunt u achteraf ook laten printen op canvas, T-shirt, mok, uitnodiging, etc. Of zelf uitprinten op papier van uw eigen printer.

Workshop

Hugo's workshop karikatuur tekenen is een actieve ijsbreker tijdens elke serieuze of feestelijke bijeenkomst. Wat is er leuker dan elkaar de maat nemen? "Heb ik ècht zulke grote oren?" "Ja!" riepen ze in koor... Tekenvaardigheid is niet vereist, enthousiasme en zelfspot wèl!

Elementen van karikatuur-, portret-, cartoon- en striptekenen komen aan bod. Iedereen steekt er op een leuke manier wat van op en kan lachen om de resultaten van een ander en zichzelf. Een toepasselijke prijs voor de leukste karikatuur tekening. Aantal deelnemers: maximaal 50. Tijdsduur 60-120 minuten naar keuze. Nodig: besloten ruimte, tafels en stoelen. Hugo stelt decor op van karikaturen.

Tip: Een workshop kan gecombineerd worden met een optreden karikatuurtekenen.