Conny Lahnstein

Conny Lahnstein speelt diverse bijzondere typetjes die uw gasten vermaken en ondertussen vereeuwigen door het knippen van een exact gelijkend silhouet. In een paar minuten tijd is het silhouet klaar. Vooral Madame Silhouette is een prachtige verschijning en zal een onvergetelijke indruk maken op uw gasten. De combinatie van vermaak en silhouetknippen maakt haar acts compleet.

Silhouetknipper

Zoekt u een bijzondere act voor uw feest of evenement waarbij uw gasten vermaakt worden en ook nog een bijzondere herinnering meekrijgen? Vraag dan of silhouetknipster en entertainer Conny Lahnstein in de gedaante van Madame Silhouette in diverse stijlen (18e-eeuw, 19e-eeuw, Dickens- of Montmartrestijl), Hollandse Jet Portret of Fladderkind Pien Knip uw gasten komen vermaken en vereeuwigen.

Workshop

Ludieke workshop silhouetknippen door Conny Lahnstein of in de gedaante van Madame Silhouette op een door u gekozen locatie. Verder ook workshops paper-art in thema en tevens lezingen over papierkunst door de eeuwen heen.

Show act

Madame Silhouette is er in verschillende verschijiningen: in 18e eeuwse Lodewijk stijl, 19e eeuwse Empirische stijl, Venetiaanse stijl en in Montmartrestijl. Zij knipt exact gelijkende silhouetten en zingt voor een ieder die het leuk vindt a-capella een mooi klassiek lied. Zij is bij uitstek op haar plek op Franse, antieke feesten of balls. Ook is zij een bijzondere aanvulling op huwelijksfeesten, bruiloften, personeelsfeesten en verjaardagen.

Hollandse Jet Portret is een nuchtere boerin die niet alleen silhouetten knipt, maar ook Hollandse meezingers zingt.

Fladderkind Pien Knip knipt alles waar kinderen om vragen. Zij knipt dieren en dingen exact uit zoals de kinderen haar vertellen hoe het eruit moet komen te zien. Pien laat zich over allerlei dingen bijpraten door de kindren en verwondert zich overal over. Zij is een echte topper voor kinderdagverblijven, projectweken over kunst op basisscholen en natuurlijk ook voor kinderevenementen en verjaardagen.

Andere types kunnen in overleg met de klant worden bepaald. Eerder heeft Conny opgetreden als zigeunerin, gothicstijl, Victoriaanse, schoolmeisje uit begin 1900.